loading
Cucina Italiana Emmeloord

Cucina Italiana Emmeloord

Benvenuto

Lieve gasten van Da Enzo,

Graag verwelkomen wij jullie in ons restaurant.
! Let op op maandagen zijn wij gesloten !

Tafel reserveren?

Reserveren kan via de pop-up in de hoek rechtsonder van het scherm of via 0527 – 614000.

Bezorgen of afhalen?

Ook kunt u gerechten afhalen of laten bezorgen. Deze kunt u door ons thuis laten bezorgen in Emmeloord en omgeving. Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete gerechten te blijven afhalen aan de Kettingstraat 2.

Wilt u online bestellen? Klik hier

Saluti, Enzo & Sigrid Scamacca en heel team Da Enzo!

Enzo ontvangt u in een warme familiaire sfeer en zorgt voor een onvergetelijke avond vol cullinaire lekkernijen. Bij ons bent u op het juiste adres voor een gezellig en sfeervol avondje uit. In ons restaurant nemen we u graag mee langs al het mooie dat Italië te bieden heeft op het gebied van eten. Zelfgemaakte pasta’s, heerlijke pizza’s maar vooral ook onze Italiaanse vlees- en visspecialiteiten met heerlijke Siciliaanse wijnen zijn een ware smaakbeleving. Al onze gerechten worden gemaakt van heerlijke verse Italiaanse ingrediënten.

Sinds 2013 hebben we de beschikking over een ruim en moderne bovenverdieping die ideaal is voor grote groepen en voor gezinnen met kleine kinderen. Voor de kinderen is er een leuke kinderpizzerria gecreeërd waar zij lekker kunnen spelen en u heerlijk kunt genieten van het eten en de mooie wijnen. De bovenverdieping biedt plaats aan 95 gasten en is daardoor ook bij uitstek geschikt voor feesten en partijen.

Openingstijden

U kunt uitsluitend telefonisch reserveren
Dinsdag tot Zondag
17:00
22:30
RESERVEREN: 0527 614 000

Testimonial

Top