loading
Cucina Italiana Emmeloord

Cucina Italiana Emmeloord

Benvenuto

Lieve gasten van Da Enzo,
We zijn super blij dat we vanaf heden weer open mogen zonder beperkingen!
! Let op op maandagen zijn wij vanaf heden gesloten !

Reserveren kan via onze website of via 0527 – 614000.

Ook kunt u ons menu afhalen of laten bezorgen. Al onze gerechten kunnen telefonisch worden besteld via 0527 614000 van 17:00 tot 21:00 (telefonisch vanaf 14:00 bereikbaar).  Deze kunt u door ons thuis laten bezorgen in Emmeloord. Ook kunt u online bestellen en betalen via het online platform Nederland-eet.nl. Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete gerechten van ons menu te blijven afhalen aan de Kettingstraat 2.

Saluti, Enzo & Sigrid Scamacca en heel team Da Enzo!

Enzo ontvangt u in een warme familiaire sfeer en zorgt voor een onvergetelijke avond vol cullinaire lekkernijen. Bij ons bent u op het juiste adres voor een gezellig en sfeervol avondje uit. In ons restaurant nemen we u graag mee langs al het mooie dat Italië te bieden heeft op het gebied van eten. Zelfgemaakte pasta’s, heerlijke pizza’s maar vooral ook onze Italiaanse vlees- en visspecialiteiten met heerlijke Siciliaanse wijnen zijn een ware smaakbeleving. Al onze gerechten worden gemaakt van heerlijke verse Italiaanse ingrediënten.

Sinds 2013 hebben we de beschikking over een ruim en moderne bovenverdieping die ideaal is voor grote groepen en voor gezinnen met kleine kinderen. Voor de kinderen is er een leuke kinderpizzerria gecreeërd waar zij lekker kunnen spelen en u heerlijk kunt genieten van het eten en de mooie wijnen. De bovenverdieping biedt plaats aan 95 gasten en is daardoor ook bij uitstek geschikt voor feesten en partijen.

Openingstijden

U kunt uitsluitend telefonisch reserveren
Dinsdag tot Zondag
17:00
22:30
RESERVEREN: 0527 614 000

Testimonial

Top