loading
Cucina Italiana Emmeloord

Cucina Italiana Emmeloord

Afhalen & Bezorgen

 

Tijdens de vorige lockdown hebben wij massaal onze gerechten bij jullie mogen bezorgen. En wat hebben wij er van genoten om jullie de Da Enzo experience thuis te mogen laten ervaren. Nu ons restaurant moet sluiten gaan we hier natuurlijk mee door!

Al onze gerechten zijn telefonisch te bestellen via 0527 614000 van 17:00 tot 21:00. Deze kunt u door ons thuis laten bezorgen in Emmeloord. Naast contante betalingen accepteren wij nu ook pinpassen en creditcards. Ook is het mogelijk om uw favoriete gerechten van ons menu te komen afhalen aan de Kettingstraat.

We waarderen uw support enorm en hopen u snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant.
Saluti, Enzo & Sigrid Scamacca en heel team Da Enzo!

Enzo ontvangt u in een warme familiaire sfeer en zorgt voor een onvergetelijke avond vol cullinaire lekkernijen. Bij ons bent u op het juiste adres voor een gezellig en sfeervol avondje uit. In ons restaurant nemen we u graag mee langs al het mooie dat Italië te bieden heeft op het gebied van eten. Zelfgemaakte pasta’s, heerlijke pizza’s maar vooral ook onze Italiaanse vlees- en visspecialiteiten met heerlijke Siciliaanse wijnen zijn een ware smaakbeleving. Al onze gerechten worden gemaakt van heerlijke verse Italiaanse ingrediënten.

Sinds 2013 hebben we de beschikking over een ruim en moderne bovenverdieping die ideaal is voor grote groepen en voor gezinnen met kleine kinderen. Voor de kinderen is er een leuke kinderpizzerria gecreeërd waar zij lekker kunnen spelen en u heerlijk kunt genieten van het eten en de mooie wijnen. De bovenverdieping biedt plaats aan 95 gasten en is daardoor ook bij uitstek geschikt voor feesten en partijen.

Openingstijden

U kunt uitsluitend telefonisch reserveren
Maandag tot Vrijdag
17:00
22:30
Zaterdag & Zondag
17:00
22:30
RESERVEREN: 0527 614 000

Testimonial

Top