loading
Cucina Italiana Emmeloord

Cucina Italiana Emmeloord

Corona Protocol


Wat kunt u bij Da Enzo verwachten?

AFHAAL & BEZORGEN
Afhaal bestellingen zijn uitsluitend op afspraak, bestellingen kunnen geplaatst worden via 0527 614 000.
Bezorg bestellingen gaan via thuisbezorgd of telefonisch via 0527 614 000.

RESERVEREN
Reserveren is verplicht en kan alleen telefonisch. Er zijn twee reservering momenten: van 17:00 tot 19:00 en van 19:30 tot 22:30. Op de bovenverdieping, met eigen ingang, is er plek voor 30 personen. Op de benedenverdieping, met eigen ingang, is er plek voor 30 personen.

BINNENKOMST
U neemt de juiste ingang, die wordt vermeld bij de reservering. Bij de ingang kunt u de handen desinfecteren. Vervolgens wordt u uw tafel aangewezen.

VERBLIJF
Voordat u binnenkomt desinfecteren wij de tafels, stoelen, menukaarten etc. Tussen de tafels zit 1,5 meter afstand. Er zijn maximaal 4 gasten per tafel.

VERTREK
Afrekenen is bij voorkeur contactloos. U betaalt aan tafel. Bij vertrek houdt u 1,5 meter afstand. Wij desinfecteren nogmaals de tafels en stoelen.

Enzo ontvangt u in een warme familiaire sfeer en zorgt voor een onvergetelijke avond vol cullinaire lekkernijen. Bij ons bent u op het juiste adres voor een gezellig en sfeervol avondje uit. In ons restaurant nemen we u graag mee langs al het mooie dat Italië te bieden heeft op het gebied van eten. Zelfgemaakte pasta’s, heerlijke pizza’s maar vooral ook onze Italiaanse vlees- en visspecialiteiten met heerlijke Siciliaanse wijnen zijn een ware smaakbeleving. Al onze gerechten worden gemaakt van heerlijke verse Italiaanse ingrediënten.

Sinds 2013 hebben we de beschikking over een ruim en moderne bovenverdieping die ideaal is voor grote groepen en voor gezinnen met kleine kinderen. Voor de kinderen is er een leuke kinderpizzerria gecreeërd waar zij lekker kunnen spelen en u heerlijk kunt genieten van het eten en de mooie wijnen. De bovenverdieping biedt plaats aan 95 gasten en is daardoor ook bij uitstek geschikt voor feesten en partijen.

Openingstijden

U kunt uitsluitend telefonisch reserveren
Maandag tot Vrijdag
17:00
22:30
Zaterdag & Zondag
17:00
22:30
RESERVEREN: 0527 614 000

Testimonial

Top