loading

Feesten & Partijen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement/feest?
Zoek dan niet verder! Da Enzo Emmeloord heeft alles wat u zoekt in een feestlocatie en heeft alle middelen in huis om uw avond onvergetelijk te maken. De mogelijkheden zijn oneindig, het is bijvoorbeeld mogelijk om een smakelijke Italiaanse avond te organiseren waarbij wij u meenemen langs de meest heerlijke gerechten die Italië te bieden heeft. Dit kan gedaan worden door een selectie te maken van onze menukaart die dan vervolgens op een buffet gepresenteerd worden. Of wat dacht u van een etagère met verschillende voorgerechten en aansluitend een keuze van een gepersonaliseerd keuze menu?

Onze rol in het organiseren van uw evenement.
In twee stappen erg duidelijk uit te leggen.
– Afspraak met u om de wensen te bespreken

Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we uw wensen en waar nodig vullen wij deze aan met onze eigen creatieve ideeën. Het motto van Da Enzo hierin is “alles is mogelijk”.
– Verwerken van uw wensen en organisatie

Vervolgens gaan wij aan de slag met al uw wensen en maken we een passende offerte, inclusief een duidelijke beschrijving van het menu. Bij akkoord start voor ons de organisatie en zorgen wij ervoor dat uw evenement/feest tot in de puntjes is verzorgd met lekker eten, gezelligheid, moderne ambiance en goede bediening.

Categorieën

Buffetten

Bufetten met een ruime keuze uit vlees, vis, pizza, pasta en koude gerechten afgesloten met een spetterend dessertbuffet.

Keuzemenu’s

Keuze menu’s variërend van 2 gangen tot 6 gangen.

Borrels

Geheel verzorgde borrel met verschillende Italiaanse hapjes.

Vergadering of verjaardag

Vergadering of verjaardag met koffie en gebak.

Feestavond

Verzorgde feestavond met muzikale begeleiding.

Family-style Diner

Family-style diner, verschillende gerechten op tafel en iedereen kan pakken wat hij/zij lekker vind. De echte Italiaanse sfeer komt hier naar boven, grote tafels en lekker eten.

Top