loading
Cucina Italiana Kampen

Cucina Italiana Kampen

Ons restaurant

Ana, Zoran en ons team ontvangen u in een warme familiaire sfeer en zorgen voor een onvergetelijke avond vol culinaire lekkernijen. Bij ons bent u op het juiste adres voor een gezellig en sfeervol avondje uit. In ons restaurant nemen we u graag mee langs al het mooie dat Italië te bieden heeft op het gebied van eten. Zelfgemaakte pasta’s, heerlijke pizza’s maar vooral ook onze Italiaanse vlees- en visspecialiteiten met heerlijke Siciliaanse wijnen zijn een ware smaakbeleving. Al onze gerechten worden gemaakt van heerlijke verse Italiaanse ingrediënten.

Enige tijd geleden is het restaurant geheel gemoderniseerd, het is nog steeds het gezellige knusse restaurant maar de uitstraling heeft een flinke boost gekregen. De kleurstelling van het restaurant is aangepast en de uitstraling aan de buitenzijde is ook aangepakt. Bent u al nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel en beleef het zelf!

Het Team

Het restaurant word geleid door uw gastvrouw Ana Micic, zij ontvangt u op een manier waarop u zich meteen thuis voelt in dit gezellige restaurant. Zij zal ervoor zorgen dat u niks te kort komt tijdens uw avondje uit bij Da Enzo. De meest heerlijke pizza’s worden gemaakt door Zoran Micic, één van de beste pizzabakkers van Nederland. Naast pizza’s kunt u bij Da Enzo ook heerlijke pasta’s, vlees en vis gerechten bestellen. Deze gerechten worden bereid in onze keuken die onder leiding staat van David Vassen. Dit zijn de vaste gezichten die u zeker zult treffen bij uw bezoek aan Da Enzo. Daarnaast bestaat het team uit een aantal gedreven en gastvrije dames en heren die u een onvergetelijke avond willen bezorgen.

Ook zijn zij altijd bereid om u een passend advies te geven wanneer u geen keuze kunt maken uit onze uitgebreide kaart.

Openingstijden

U kunt uitsluitend telefonisch reserveren
Maandag en Dinsdag
Gesloten
Woensdag tot en met Zondag
17:00
22:30
RESERVEREN: 038 3321442

Testimonial

Top