loading
01
apr

Da Enzo – Nieuwsflits #1

De lente is weer begonnen! De bloemen staan weer in bloei en de temperatuur komt voorzichtig boven de 10 graden uit. Ook is de lente een geweldig seizoen voor onze koks, want ze kunnen zich weer lekker uitleven met geweldige producten zoals asperges, lente-ui, citroen en rabarber.
Onze koks stonden dan ook te popelen om met het voorjaarsmenu aan de slag te gaan. Na uren proef koken en proeven, is het hen gelukt om een heerlijk verrassend en fris menu voor u samen te stellen, waarbij het u aan niets ontbreekt. De smaken van het mooie Italië komen duidelijk naar voren, waarmee we alvast stiekem een beetje het vakantiegevoel bij u los maken. Met dit verrassende menu halen we het Italiaanse vakantiegevoel naar Emmeloord en Kampen.
Na het grote succes van ons wintermenu hebben onze koks de lijn van culinaire hoogstandjes doorgezet en kan ik u melden dat er weer een fantastisch menu voor u klaarstaat.

Nieuwsflits #1

Comments ( 0 )

Geef een antwoord

Top