loading
02
apr

Da Enzo – Nieuwsflits #2

“Hebt u ook een proeverij?”
Het is ons de laatste jaren opgevallen dat onze gasten graag delen en verschillende gerechten willen proberen. Zeker in het voorjaar is het natuurlijk erg leuk om wat kleine voorgerechtjes te nemen en verschillende smaken te ervaren. Dit is de reden dat wij u dit voorjaar de ‘Festa d’amuse’ aanbieden; een proeverij van vier kleine amuses. Deze kleine amuses bieden u de mogelijkheid om verschillende smaken te beleven en het echte Italië te proeven. Deze smakelijke proeverij bestaat uit vitello tonnato, een zalmspiesje, tonijnomelet en een auberginetaartje.

“Kunnen we het ook delen?”
De ‘Festa d’amuse’ is ook bij uitstek geschikt om te delen met uw tafelgenoten, zodat u allemaal de smaken kunt beleven. Hoe kunt u dit beter doen dan met een heerlijke fles Pinot Grigio erbij? Genieten op z’n Italiaans, wat is het leven toch mooi!

Nieuwsflits #2

Comments ( 0 )

Geef een antwoord

Top