loading
04
apr

Da Enzo – Nieuwsflits #4

Nieuwsflits ##4
Stoer vlees op tafel!
Op veler verzoek is de T-bone steak teruggekeerd op ons voorjaarsmenu. De T-bone steak is een stoer stuk vlees, voor de echte vlees liefhebbers! De T-bone is een schitterende steak die heel herkenbaar is door het t-vormige bot. Het bot is een deel van de lendewervel en is de scheiding tussen twee steaksoorten: de entrecôte en de ossenhaas. De ene kant van de T-bone is iets gemarmerd met een vetrandje; de entrecôte. De de andere kant heeft bijna geen vet; de ossenhaas. De combinatie van twee steaksoorten, het t-vormige bot en een klein beetje vet in een T-bone zorgt voor een sublieme smaakbeleving.
De T-bone steak van Ristorante Da Enzo is afkomstig van gerijpt rundvlees en dat geeft een extra dimensie aan het aromaprofiel. De T-bone steak hoeft daarom niet zwaar gekruid te worden en wordt alleen geserveerd met Parmezaanse kaas, rucola, citroen en extra vergine olijfolie.

Nieuwsflits #4

Comments ( 0 )

Geef een antwoord

Top