0527 – 614000

Cucina Italiana Emmeloord

Adres

Kettingstraat 2,

8302EV Emmeloord

ONS RESTAURANT

Het uitgangspunt is familie bij Da Enzo

Vader Enzo is geboren en getogen in Italië. Hij komt uit een gezin van 7 kinderen en komt van het prachtige maar ook beruchte eiland Sicilië. Enzo en zijn broers komen uit een ondernemend gezin van 7 kinderen, vader had een bouwbedrijf en moeder had een
broodbakkerij. Van jongs af aan hebben ze al geleerd hard te werken en dat de familie van groot belang is. Met deze levensles is Enzo naar Nederland gekomen om hard te gaan werken voor zijn eigen familie. Voor Enzo betekent familie alles, familie is gezelligheid en familie betekent lekker eten met z’n allen. Eten staat centraal binnen de Italiaanse familie en Ristorante Da Enzo is dan ook een echt familierestaurant, waar u een avondje heerlijk kunt genieten.

BENVENUTO BIJ RISTORANTE

Het menu

Onze menukaart wisselt per seizoen zodat er iedere keer weer iets nieuws is te ontdekken uit de Italiaanse keuken. 

We zijn er trots op dat we een ruime selectie aan wijnen uit Italië van het wijnhuis 47 Anno Domini kunnen bieden, die perfect passen bij onze gerechten. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste wijn om uw maaltijd compleet te maken. Ook hebben we een bierkaart met bijzondere Italiaanse bieren van het merk Angelo Poretti.

Een complete beleving

Ons doel is uw smaakpapillen te verwennen

Ons team adviseert u over de mooiste wijn- of bier spijs combinaties en zijn graag bereidt om net dat beetje extra voor u te doen. Zo beleeft u een stukje Italië in de Noordoostpolder.

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Da Enzo!

Uw smaakpapillen laten verwennen

Of u nu komt voor een romantisch diner voor twee, een gezellige avond met vrienden en familie of een zakelijke bijeenkomst, we zullen ervoor zorgen dat u zich bij ons thuis voelt.

Zorg ervoor dat u een tafel bespreekt zodat wij u, onze gasten, een optimale service kunnen bieden.